Vårsaus

Vårsaus passer perfekt til påskens retter, spesielt til egg, stekt kjøtt eller salater. Den er en flott måte å tilføre letthet og friskhet til tradisjonelle påskeretter, samtidig som den forsterker smaken og aromaen i rettene.

Forberedelse: 10 min

Lett

Vårsaus

Forberedelse: 10 min

Lett

Ingredienser:

  • 30 g pepperrot
  • 300 g agurker
  • 20 g gressløk
  • 150 g 18 % rømme
  • 250 g reddiker
  • 20 g dillfrø
  • 80 g CVR-majones

Metode for implementering:

  1. Tilsett 300 gram agurk skrelt, uten mykt kjøtt, og kuttet i mindre biter i koppen. Kjør i 15 sekunder ved 10 o/min. Overfør innholdet i glasset til en bolle.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover