Laks Piccata

Piccata er en italiensk måte å tilberede mat på, der man steker og deretter tar ut hovedingrediensen og heller i litt vin for å samle alle smakene. Retter i piccata-stil er ofte tilsatt kapers, persille og smør.

Forberedelse: 15 min

Lett

Laks Piccata

Forberedelse: 15 min

Lett

Ingredienser:

  • 2 g Spices, pepper, black
  • 50 g Capers, canned
  • 200 g Bulion warzywny - CVR
  • 8 g Sól biała
  • 100 g Masło ekstra
  • 25 g Sok cytrynowy
  • 100 g Wino białe, wytrawne
  • 50 g Oliwa z oliwek
  • 400 g Łosoś, świeży
  • 30 g Pietruszka, liście

Metode for implementering:

  1. Legg en bolle på lokket av en kopp uten kork og vei opp 400 gram skinnfri laks skåret i 3 cm store terninger. Krydre med 1 ts salt og 1 ts pepper. Sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover