Laks Piccata
Piccata er en italiensk måte å tilberede mat på, der man steker og deretter tar ut hovedingrediensen og heller i litt vin for å samle alle smakene. Retter i piccata-stil er ofte tilsatt kapers, persille og smør.
Forberedelse: 15 min
Lett
Forberedelse: 15 min
Lett
Ingredienser:
- 2 g Spices, pepper, black
- 50 g Capers, canned
- 200 g Bulion warzywny - CVR
- 8 g Sól biała
- 100 g Masło ekstra
- 25 g Sok cytrynowy
- 100 g Wino białe, wytrawne
- 50 g Oliwa z oliwek
- 400 g Łosoś, świeży
- 30 g Pietruszka, liście
Metode for implementering:
- Legg en bolle på lokket av en kopp uten kork og vei opp 400 gram skinnfri laks skåret i 3 cm store terninger. Krydre med 1 ts salt og 1 ts pepper. Sett til side.