Kylling Aspic med egg

Kyllinggelé er en klassisk rett som finnes i mange kjøkken rundt om i verden, spesielt i Sentral- og Øst-Europa. Den serveres kald som forrett eller snacks. Den drysses med sitronsaft eller eddik. Med et kokt egg i tillegg blir den et utmerket tilskudd til påskemenyen.

Forberedelse: 1h 40 min

Middels

Kylling Aspic med egg

Forberedelse: 1h 40 min

Middels

Ingredienser:

  • 2300 g vann
  • 2 g allehånde
  • 200 g kyllingfilet
  • 1 g laurbærblader
  • 200 g gulrøtter
  • 18 g salt
  • 360 g hele hønseegg
  • 70 g purre
  • 50 g gelatin
  • 80 g selleri
  • 80 g knollselleri
  • 25 g persilleblader
  • 70 g persillerot
  • 100 g frosne grønne erter
  • 300 g kyllinglårkjøtt, uten skinn
  • 1 g malt pepper

Metode for implementering:

  1. Tilsett 500 gram vann i en kopp. Legg en kurv med 6 egg i koppen. Lukk koppen med lokk og propp.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover