Laks i butterdeig med mandler

Laks med spinat bakt i butterdeig med knasende mandler er en god idé til en festlig gourmetmiddag.

Forberedelse: 50 min

Middels

Laks i butterdeig med mandler

Forberedelse: 50 min

Middels

Ingredienser:

  • 1 g Spices, pepper, black
  • 300 g Ciasto francuskie
  • 50 g Suszone pomidory
  • 12 g Czosnek
  • 6 g Sól biała
  • 60 g Masło ekstra
  • 60 g Jaja kurze całe
  • 230 g Szpinak
  • 20 g Migdały
  • 500 g Łosoś, świeży
  • 1 g Pieprz cytrynowy

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av en korkløs kopp og vei ut 500 gram skinnfri laks i den. Krydre med 1/2 ts salt, 1/2 ts sitronpepper og sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover