Bakte egg med purre og bacon

Enkel og rask tilberedning av egg bakt i baconkurver med den særegne smaken av purreløk stekt i smør. Dette er et godt alternativ til en deilig frokost. Et variert alternativ til det klassiske speilegget.

Forberedelse: 20 min

Lett

Bakte egg med purre og bacon

Forberedelse: 20 min

Lett

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 1 g hvit pepper
  • 50 g sjalottløk
  • 4 g salt
  • 70 g smør
  • 360 g hele hønseegg
  • 200 g Benfritt røkt bacon
  • 150 g purre

Metode for implementering:

  1. I en kopp legger du 150 gram purreløk som er vasket, tørket og kuttet i 3 cm store biter og 50 gram sjalottløk som er skrellet og kuttet i mindre biter. Hakk 8 sekunder på 10 hastighet.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover