Julesnaks med hvit pølse

Disse snacksene er perfekte til fest eller som tilbehør til supper, salte sauser og dip. De er enkle å tilberede og gleder alle som får gleden av å smake på dem.

Forberedelse: 40 min

Lett

Julesnaks med hvit pølse

Forberedelse: 40 min

Lett

Ingredienser:

  • 400 g tilberedt butterdeig
  • 40 g eggeplommer av hønseegg
  • 200 g hvit pølse

Metode for implementering:

  1. Hell 500 gram vann i en kopp. Plasser det første nivået av dampkokeren på lokket uten korken og vei ut 200 gram hvit pølse. Lukk dampkokeren med lokket. Kok i 20 minutter ved 120 °C.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover