Krydret blodpudding med stekt egg
Den perfekte kombinasjonen av krydret, grønnsaksrik blodpudding med et mørt stekt egg og sprøstekt løk.
Forberedelse: 45 min
Middels
Forberedelse: 45 min
Middels
Ingredienser:
- 200 g vann
- 1 g svart pepper
- 70 g buljongpasta - CVR
- 20 g chilipepper
- 100 g cherrytomater
- 200 g Bulgur gryn
- 4 g sterkt paprikapulver
- 1 g timian
- 4 g søt paprikapulver
- 100 g løk
- 100 g courgetter
- 12 g hvitløk
- 240 g hele hønseegg
- 100 g rød pepper
- 100 g tørr hvitvin
- 50 g olivenolje
- 12 g persilleblader
- 200 g hermetiske tomater (i skiver)
Metode for implementering:
- Sett en kurv på lokket av en kopp uten propp og vei opp 200 gram bulgurgrøt. Skyll grynene under kaldt vann og la dem renne av. Legg kurven med grynene på en bolle og sett den til side.