Krydret blodpudding med stekt egg

Den perfekte kombinasjonen av krydret, grønnsaksrik blodpudding med et mørt stekt egg og sprøstekt løk.

Forberedelse: 45 min

Middels

Krydret blodpudding med stekt egg

Forberedelse: 45 min

Middels

Ingredienser:

  • 200 g vann
  • 1 g svart pepper
  • 70 g buljongpasta - CVR
  • 20 g chilipepper
  • 100 g cherrytomater
  • 200 g Bulgur gryn
  • 4 g sterkt paprikapulver
  • 1 g timian
  • 4 g søt paprikapulver
  • 100 g løk
  • 100 g courgetter
  • 12 g hvitløk
  • 240 g hele hønseegg
  • 100 g rød pepper
  • 100 g tørr hvitvin
  • 50 g olivenolje
  • 12 g persilleblader
  • 200 g hermetiske tomater (i skiver)

Metode for implementering:

  1. Sett en kurv på lokket av en kopp uten propp og vei opp 200 gram bulgurgrøt. Skyll grynene under kaldt vann og la dem renne av. Legg kurven med grynene på en bolle og sett den til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover