Chimichurri-saus

Chimichurri er en saus som har sin opprinnelse i Argentina og er basert på friske urter, hvitløk, chili og olivenolje. Den passer perfekt til grillretter, fisk, kjøtt og sjømat.

Forberedelse: 5 min

Lett

Chimichurri-saus

Forberedelse: 5 min

Lett

Ingredienser:

  • 12 g chilipepper
  • 15 g fersk koriander
  • 15 g limejuice
  • 1 g chiliflakes
  • 8 g hvitløk
  • 150 g olivenolje
  • 15 g persilleblader
  • 3 g havsalt
  • 6 g oregano

Metode for implementering:

  1. Tilsett 2 pillede hvitløksfedd og 1 chilipepper i koppen, vasket, tørket, renset for frø og kuttet i mindre biter. Hakk i 10 sekunder på 10 hastigheter.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover