Søtpotetboller
Det er en kombinasjon av klassiske dumplings med søtpoteter, delikat på smak og full av verdifulle næringsstoffer, med en særegen og aromatisk orientalsk saus. Denne retten er både velsmakende og næringsrik, perfekt for elskere av orientalsk mat og de som"&" leter etter nye smaker og kulinariske inspirasjoner.
Forberedelse: 1h 30 min
Lett

Forberedelse: 1h 30 min
Lett
Ingredienser:
- 30 g soyasaus
- 35 g sjalottløk
- 10 g riseddik
- 400 g yams
- 12 g hvitløk
- 1 g salt
- 10 g sesamolje
- 20 g olivenolje
- 20 g sesamfrø
- 20 g kokosnøtt sukker
- 320 g hvetemel type 450
Metode for implementering:
- Vei ca. 400 gram søtpotet på lokket til et glass uten kork. Kok søtpoteten i gryten i ca 50 minutter. Etter koking skrell søtpoteten og skjær den i mindre biter, vent til den er avkjølt. Tilsett søtpoteten i koppen. Bland i 10 sekunder ved 8 reverser.