Bakt rødbetekrem
Krem av bakte rødbeter og grønnsaker er en usedvanlig fargerik og smakfull rett som gleder både ganen og øynene. Servering av kremen med tillegg som ristede gresskarkjerner, friske urter eller dråper rømme fullfører denne retten, og gir den eleganse og so"&"fistikert.
Forberedelse: 1h 20 min
Lett
Forberedelse: 1h 20 min
Lett
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 20 g soyasaus
- 20 g balsamicoeddik
- 1100 g grønnsaksbuljong
- 16 g hvitløk
- 200 g gulrøtter
- 120 g epler
- 15 g salt
- 600 g rødbeter
- 120 g purre
- 40 g olivenolje
- 100 g persillerot
- 250 g mellomstore poteter
Metode for implementering:
- Sett en stor bolle på lokket av koppen og vei inn 600 gram skrelt og kuttet i små biter av rødbeter, 250 gram skrelte poteter kuttet i mindre biter, 200 gram skrellet gulrot kuttet i mindre biter, 100 gram skrellet persille , kuttet i mindre biter, 4 fedd"&" hvitløk, 120 gram skrellet, kuttet i mindre biter purre, 120 gram skrelt eple, kuttet i mindre biter. Tilsett 4 ss olivenolje, 2 ss soyasaus, 2 ss balsamicoeddik, 1 ts salt, 1 klype pepper. Bland grundig.