Dansk saus - remulada

En kald saus som serveres til pålegg og kjøttpålegg.

Forberedelse: 15 min

Lett

Dansk saus - remulada

Forberedelse: 15 min

Lett

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 6 g karrypasta
  • 50 g majones
  • 8 g ansjos
  • 60 g løk
  • 6 g sitronsaft
  • 70 g 18 % rømme
  • 10 g dillfrø
  • 60 g Agurker på boks
  • 70 g tykk naturell yoghurt

Metode for implementering:

  1. Tilsett 60 gram løk skrelt og hakket i mindre biter, 60 gram hermetiske agurker hakket i mindre biter, 8 gram ansjos i koppen. Hakk i 10 sekunder på 10 hastighet. Skrap innholdet med en slikkepott i bunnen av koppen.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover