Kalkun i stekt tomatsaus med 'nduja

Dampede kalkunschnitzler med små sprø gulrøtter servert med en ristet tomatsaus med krydret 'nduja er en idé til et sunt og fargerikt måltid. Den svært aromatiske italienske 'ndujaen gir retten en sterk og fyrig smak.

Forberedelse: 1h 20 min

Lett

Kalkun i stekt tomatsaus med 'nduja

Forberedelse: 1h 20 min

Lett

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 400 g cherrytomater
  • 2 g sterkt paprikapulver
  • 2 g søt paprikapulver
  • 250 g grønnsaksbuljong
  • 50 g hvitløk
  • 200 g gulrøtter
  • 12 g salt
  • 1 g salt
  • 50 g olivenolje
  • 300 g Kalkunbryst uten skinn
  • 50 g nduji

Metode for implementering:

  1. Forvarm ovnen med varmluftsovn til 210 °C. Sett en bolle på lokket av en kopp uten propp og vei opp 300 gram kalkunbryst delt i mindre fileter. Tilsett 1 ss olivenolje, 1 ts salt, 1/2 ts pepper, 1/2 ts søt paprika og 1/2 ts sterk paprika i bollen med kalkunen, bland grundig og sett til side i kjøleskapet.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover