Kalkun i stekt tomatsaus med 'nduja
Dampede kalkunschnitzler med små sprø gulrøtter servert med en ristet tomatsaus med krydret 'nduja er en idé til et sunt og fargerikt måltid. Den svært aromatiske italienske 'ndujaen gir retten en sterk og fyrig smak.
Forberedelse: 1h 20 min
Lett
Forberedelse: 1h 20 min
Lett
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 400 g cherrytomater
- 2 g sterkt paprikapulver
- 2 g søt paprikapulver
- 250 g grønnsaksbuljong
- 50 g hvitløk
- 200 g gulrøtter
- 12 g salt
- 1 g salt
- 50 g olivenolje
- 300 g Kalkunbryst uten skinn
- 50 g nduji
Metode for implementering:
- Forvarm ovnen med varmluftsovn til 210 °C. Sett en bolle på lokket av en kopp uten propp og vei opp 300 gram kalkunbryst delt i mindre fileter. Tilsett 1 ss olivenolje, 1 ts salt, 1/2 ts pepper, 1/2 ts søt paprika og 1/2 ts sterk paprika i bollen med kalkunen, bland grundig og sett til side i kjøleskapet.