Smuldre pai med bringebær

Crumble med bringebær er en deilig kombinasjon av fruktig friskhet og kremet mykhet. Laget av saftige bringebær harmonerer med den knasende crumblen, som er en blanding av smør, sukker, mel og mandler.

Forberedelse: 40 min

Lett

Smuldre pai med bringebær

Forberedelse: 40 min

Lett

Ingredienser:

  • 180 g brunt sukker
  • 500 g mascarpone
  • 80 g CVR strøsukker
  • 500 g bringebær
  • 225 g smør
  • 100 g mandler
  • 400 g 30 % fett kremost
  • 350 g hvetemel type 450

Metode for implementering:

  1. Forvarm ovnen til 180 °C med termofunksjonen. Legg 100 gram mandler i koppen. Hakk i 30 sekunder på 10 hastigheter. Overfør til en bolle og sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover