Karamellisert pæreterte
Karamellisert pæreterte er en utsøkt kake som kombinerer et mørt, sprøtt bakverk med den rike smaken av søte, karamelliserte pærer.
Forberedelse: 1h
Lett

Forberedelse: 1h
Lett
Ingredienser:
- 80 g brunt sukker
- 4 g malt kanel
- 5 g bakepulver
- 5 g vaniljeekstrakt
- 135 g sukker
- 500 g pærer
- 1 g salt
- 270 g smør
- 60 g eggeplommer av hønseegg
- 20 g 18 % rømme
- 500 g Drikkemelk, 2 % fett
- 60 g potetstivelse
- 300 g hvetemel type 450
Metode for implementering:
- Sett sammen en rørepinne i en kopp. Tilsett 125 g melk, 2 eggeplommer og 60 g potetstivelse i koppen. Bland i 20 sekunder ved 10 hastigheter. Hell innholdet i koppen over i en bolle og sett til side.