Roulade med mascarpone og bringebær

Sjokoladeroulade med mascarpone og yoghurtbasert krem med bringebær er en utsøkt dessert som kombinerer den intense smaken av sjokolade med en delikat, litt syrlig krem og saftig frukt. Sjokoladekaken er luftig og spenstig, og passer perfekt sammen med det kremete fyllet.

Forberedelse: 30 min

Lett

Roulade med mascarpone og bringebær

Forberedelse: 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 250 g mascarpone
  • 4 g bakepulver
  • 240 g CVR strøsukker
  • 150 g bringebær
  • 360 g hele hønseegg
  • 300 g yoghurt naturell, 2 % fett
  • 60 g kakaopulver 16
  • 130 g hvetemel type 450

Metode for implementering:

  1. Forvarm ovnen til 180 °C med termofunksjonen. Bekled et bakebrett på 25x40 cm med bakepapir.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover