Pasta med persillepesto og geitost

En grønn pesto laget av persille, mandler og olivenolje med sitronsaft servert med rispasta, geitost og fersk tomat. Persillebladene inneholder en verdifull kombinasjon av vitamin C og jern.

Forberedelse: 30 min

Lett

Pasta med persillepesto og geitost

Forberedelse: 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 30 g vann
  • 1 g svart pepper
  • 30 g smuttede mandler
  • 100 g geitost
  • 5 g sitronsaft
  • 140 g tomater
  • 20 g olivenolje
  • 80 g risnudler
  • 30 g persilleblader
  • 3 g havsalt

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av en kopp uten kork, nullstill vekten og vei ut 140 gram vasket tomat, kutt i 1 cm terninger, tilsett 100 gram geitost og sett til side. Sett en bolle på lokket av en kopp uten kork, nullstill vekten og vei opp 80 gram risnudler. Tilbered pastaen i henhold til instruksjonene på pakken og sett den til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover