Pasta med persillepesto og geitost
En grønn pesto laget av persille, mandler og olivenolje med sitronsaft servert med rispasta, geitost og fersk tomat. Persillebladene inneholder en verdifull kombinasjon av vitamin C og jern.
Forberedelse: 30 min
Lett

Forberedelse: 30 min
Lett
Ingredienser:
- 30 g vann
- 1 g svart pepper
- 30 g smuttede mandler
- 100 g geitost
- 5 g sitronsaft
- 140 g tomater
- 20 g olivenolje
- 80 g risnudler
- 30 g persilleblader
- 3 g havsalt
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av en kopp uten kork, nullstill vekten og vei ut 140 gram vasket tomat, kutt i 1 cm terninger, tilsett 100 gram geitost og sett til side. Sett en bolle på lokket av en kopp uten kork, nullstill vekten og vei opp 80 gram risnudler. Tilbered pastaen i henhold til instruksjonene på pakken og sett den til side.