Veganske bokhvetekoteletter

Perfekte, møre veganske koteletter basert på bokhvetegryn med hvitløk, spinat og aromatiske soltørkede tomater. Bokhvetegryn er en kilde til protein og essensielle aminosyrer.

Forberedelse: 1h

Lett

Veganske bokhvetekoteletter

Forberedelse: 1h

Lett

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 100 g rødløk
  • 1 g sterkt paprikapulver
  • 100 g soltørkede tomater
  • 50 g marinade av soltørkede tomater
  • 12 g hvitløk
  • 6 g salt
  • 200 g brødsmuler
  • 150 g spinat
  • 50 g rapsolje
  • 300 g kokte bokhvetegryn

Metode for implementering:

  1. Tilsett 3 fedd skrelt hvitløk, 100 gram rødløk skrelt og kuttet i mindre biter og 100 gram soltørkede tomater kuttet i mindre biter. Hakk i 10 sekunder på 10 hastigheter.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover