Veganske bokhvetekoteletter
Perfekte, møre veganske koteletter basert på bokhvetegryn med hvitløk, spinat og aromatiske soltørkede tomater. Bokhvetegryn er en kilde til protein og essensielle aminosyrer.
Forberedelse: 1h
Lett

Forberedelse: 1h
Lett
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 100 g rødløk
- 1 g sterkt paprikapulver
- 100 g soltørkede tomater
- 50 g marinade av soltørkede tomater
- 12 g hvitløk
- 6 g salt
- 200 g brødsmuler
- 150 g spinat
- 50 g rapsolje
- 300 g kokte bokhvetegryn
Metode for implementering:
- Tilsett 3 fedd skrelt hvitløk, 100 gram rødløk skrelt og kuttet i mindre biter og 100 gram soltørkede tomater kuttet i mindre biter. Hakk i 10 sekunder på 10 hastigheter.