Krydrede risnudler
Glutenfrie risnudler i en smakfull, krydret saus med knasende gulrøtter, paprika og squash er en herlig idé til et fargerikt og sunt måltid.
Forberedelse: 1h
Lett

Forberedelse: 1h
Lett
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 40 g chilipepper
- 100 g gul pepper
- 15 g fersk koriander
- 70 g soyasaus
- 16 g vineddik
- 200 g grå reker
- 1 g timian
- 60 g løk
- 350 g courgetter
- 8 g hvitløk
- 140 g gulrøtter
- 2 g salt
- 100 g rød pepper
- 120 g olivenolje
- 20 g sesamfrø
- 200 g risnudler
- 100 g grønne bønner
- 40 g klaret smør
- 20 g sirup
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av en kopp uten propp, sett vekten på nytt og vei opp 200 gram risnudler. Tilbered nudlene i henhold til instruksjonene på pakken og sett til side.