Fisk med grønnsaker på nesten gresk vis

Mør torsk panert i sesam med en tomatintensiv grønnsakssaus med selleri, søte gulrøtter og persille.

Forberedelse: 1h

Middels

Fisk med grønnsaker på nesten gresk vis

Forberedelse: 1h

Middels

Ingredienser:

  • 200 g vann
  • 2 g svart pepper
  • 1 g hvit pepper
  • 1 g allehånde
  • 1 g laurbærblader
  • 2 g gurkemeie
  • 15 g sitronskall
  • 200 g løk
  • 400 g gulrøtter
  • 25 g sitronsaft
  • 1000 g fersk torsk
  • 80 g olivenolje
  • 70 g sesamfrø
  • 200 g knollselleri
  • 80 g persillerot
  • 90 g tomatkonsentrat 30
  • 50 g klaret smør

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av en kopp uten propp, nullstill vekten og vei opp 1 000 gram torsk delt i mindre biter. Tilsett 50 gram olivenolje, saften presset fra 1/2 sitron, 1/2 teskje gurkemeie, 1 teskje hvit pepper og 1 teskje sort pepper i bollen med torsken. Bland hele blandingen grundig. Tilsett 70 gram sesamfrø, bland grundig og sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover