Nyepoteter bakt med spinat
Dampede nypoteter bakt med aromatisk spinat, parmesan og mozzarella er en enkel og svært velsmakende idé til en sommermiddag.
Forberedelse: 1h 30 min
Lett

Forberedelse: 1h 30 min
Lett
Ingredienser:
- 1000 g vann
- 1 g svart pepper
- 100 g mozzarella
- 70 g løk
- 12 g hvitløk
- 2 g salt
- 60 g smør
- 200 g spinat
- 80 g parmesanost
- 20 g olivenolje
- 800 g tidlige poteter
Metode for implementering:
- Tilsett 80 gram parmesanost hakket i mindre biter i koppen. Hakk i 20 sekunder med en hastighet på 20 omdreininger. Bruk en slikkepott til å overføre osten til en bolle og sett den til side. Tilsett 1 000 gram vann i koppen. Plasser første og andre etasje av dampbåten på lokket på koppen. I andre etasje veier du opp 800 gram små nypoteter som er skrubbet grundig. Kok i 30 minutter ved 120 °C med en hastighet på 4 omdreininger.