Nyepoteter bakt med spinat

Dampede nypoteter bakt med aromatisk spinat, parmesan og mozzarella er en enkel og svært velsmakende idé til en sommermiddag.

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Nyepoteter bakt med spinat

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 1000 g vann
  • 1 g svart pepper
  • 100 g mozzarella
  • 70 g løk
  • 12 g hvitløk
  • 2 g salt
  • 60 g smør
  • 200 g spinat
  • 80 g parmesanost
  • 20 g olivenolje
  • 800 g tidlige poteter

Metode for implementering:

  1. Tilsett 80 gram parmesanost hakket i mindre biter i koppen. Hakk i 20 sekunder med en hastighet på 20 omdreininger. Bruk en slikkepott til å overføre osten til en bolle og sett den til side. Tilsett 1 000 gram vann i koppen. Plasser første og andre etasje av dampbåten på lokket på koppen. I andre etasje veier du opp 800 gram små nypoteter som er skrubbet grundig. Kok i 30 minutter ved 120 °C med en hastighet på 4 omdreininger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover