«Ostekake» med kokos, egg og lime
Denne bambus-ostekaken med kokosnøttspon og ferskpresset sitronsaft er den perfekte ideen til en deilig og sunn dessert.
Forberedelse: 5h
Middels

Forberedelse: 5h
Middels
Ingredienser:
- 20 g kokosnøttolje
- 100 g vann
- 500 g kokosnøttdrikk
- 4 g malt kanel
- 60 g smuttede mandler
- 80 g xylitol
- 200 g byggryn
- 25 g sitronsaft
- 150 g havregryn
- 160 g Kokosmelk
- 80 g tørkede dadler
- 24 g kokosnøttspon
- 16 g kakaopulver 16
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av koppen, nullstill vekten og vei opp 80 gram tørkede dadler uten frø. Tilsett 100 gram kokende vann i bollen med dadlene og sett til side i ca. 20 minutter. Forvarm ovnen med en termokrets til 180 °C.