Jambalaya med reker
En deilig, mettende rett med ris tilberedt i tomater med paprika og selleri, servert med saftige reker tilberedt i damp.
Forberedelse: 1h
Lett

Forberedelse: 1h
Lett
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 150 g gul pepper
- 10 g fersk koriander
- 4 g sterkt paprikapulver
- 200 g arborio-ris
- 4 g søt paprikapulver
- 1 g chiliflakes
- 300 g grønnsaksbuljong
- 100 g løk
- 12 g hvitløk
- 9 g salt
- 200 g rød pepper
- 150 g selleri
- 120 g rapsolje
- 300 g hermetiske tomater (i skiver)
- 300 g tigerreker
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av en kopp uten kork, nullstill vekten og vei opp 300 gram rensede, vaskede og tørkede reker i den og tilsett 50 gram rapsolje, 1/2 teskje salt, 1/2 teskje chiliflakes. Bland grundig og sett til side.