Risotto med gresskar og kantareller

En delikat risotto med kantareller og gurkemeie, servert med aromatisk stekt gresskar, er perfekt som et sunt måltid i én gryte for hele familien.

Forberedelse: 1h

Lett

Risotto med gresskar og kantareller

Forberedelse: 1h

Lett

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 1 g gurkemeie
  • 2 g oregano
  • 200 g arborio-ris
  • 400 g hokkaido gresskar
  • 2 g urtesalt
  • 150 g kantareller
  • 500 g grønnsaksbuljong
  • 70 g løk
  • 130 g olivenolje

Metode for implementering:

  1. Forvarm ovnen med termostat til 180 °C. Sett en bolle på lokket av en kopp uten kork, nullstill vekten og vei opp 400 gram Hokkaido-gresskar som er vasket, renset for frø og fibre og skåret i 2 cm store terninger, tilsett 60 gram olivenolje, 1 ts oregano, bland grundig og fordel jevnt på et stekebrett kledd med bakepapir. Stek på øverste etasje i en forvarmet ovn i 20-25 minutter.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover