Risotto med gresskar og kantareller
En delikat risotto med kantareller og gurkemeie, servert med aromatisk stekt gresskar, er perfekt som et sunt måltid i én gryte for hele familien.
Forberedelse: 1h
Lett

Forberedelse: 1h
Lett
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 1 g gurkemeie
- 2 g oregano
- 200 g arborio-ris
- 400 g hokkaido gresskar
- 2 g urtesalt
- 150 g kantareller
- 500 g grønnsaksbuljong
- 70 g løk
- 130 g olivenolje
Metode for implementering:
- Forvarm ovnen med termostat til 180 °C. Sett en bolle på lokket av en kopp uten kork, nullstill vekten og vei opp 400 gram Hokkaido-gresskar som er vasket, renset for frø og fibre og skåret i 2 cm store terninger, tilsett 60 gram olivenolje, 1 ts oregano, bland grundig og fordel jevnt på et stekebrett kledd med bakepapir. Stek på øverste etasje i en forvarmet ovn i 20-25 minutter.