Shu-shu koteletter

Saftige kyllingbiter i paprikamarinade og en mør røre full av smaker og aromaer. Serveres med ris og grønnsaker og utgjør et komplett måltid, og med din favorittdip er de et deilig mellommåltid.

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Shu-shu koteletter

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 2 g svart pepper
  • 1 g oregano
  • 2 g sterkt paprikapulver
  • 1 g granulert hvitløk
  • 2 g røkt paprika
  • 4 g søt paprikapulver
  • 200 g yoghurt naturell
  • 9 g salt
  • 60 g eggeplommer av hønseegg
  • 90 g rapsolje
  • 100 g potetstivelse
  • 400 g kyllingbrystkjøtt, uten skinn

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av en kopp uten lokk, still inn vekten og vei av 400 gram kyllingbryst, renset og skåret i mindre fileter, tilsett 1 teskje salt, 1 teskje paprika og 1 teskje pepper, bland og sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover