Shu-shu koteletter
Saftige kyllingbiter i paprikamarinade og en mør røre full av smaker og aromaer. Serveres med ris og grønnsaker og utgjør et komplett måltid, og med din favorittdip er de et deilig mellommåltid.
Forberedelse: 1h 30 min
Lett
Forberedelse: 1h 30 min
Lett
Ingredienser:
- 2 g svart pepper
- 1 g oregano
- 2 g sterkt paprikapulver
- 1 g granulert hvitløk
- 2 g røkt paprika
- 4 g søt paprikapulver
- 200 g yoghurt naturell
- 9 g salt
- 60 g eggeplommer av hønseegg
- 90 g rapsolje
- 100 g potetstivelse
- 400 g kyllingbrystkjøtt, uten skinn
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av en kopp uten lokk, still inn vekten og vei av 400 gram kyllingbryst, renset og skåret i mindre fileter, tilsett 1 teskje salt, 1 teskje paprika og 1 teskje pepper, bland og sett til side.