Soppsuppe. Bokhvetefylte kålruller.
Soppsuppe med sterk soppsmak, servert med fersk dill og dampede kålruller med bokhvetegryn er et perfekt sammensatt to-retters helvegansk måltid.
Forberedelse: 2h
Middels

Forberedelse: 2h
Middels
Ingredienser:
- 60 g kokosnøttolje
- 100 g smør
- 150 g vann
- 1000 g vann
- 2 g svart pepper
- 1 g allehånde
- 80 g buljongpasta - CVR
- 1 g laurbærblader
- 100 g 18 % rømme
- 10 g tørket sopp
- 450 g løk
- 12 g hvitløk
- 150 g gulrøtter
- 10 g salt
- 100 g brødsmuler
- 1000 g fersk dyrket sopp
- 200 g bokhvetegryn
- 1800 g hvitkål
- 70 g rapsolje
- 20 g dillfrø
- 250 g sene poteter
- 200 g Sos pomidorowy
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av en kopp uten propp, sett vekten på nytt og vei opp 200 gram bokhvetegryn. Kok grøten i henhold til instruksjonene på pakken og sett den til side.