Soppsuppe. Bokhvetefylte kålruller.

Soppsuppe med sterk soppsmak, servert med fersk dill og dampede kålruller med bokhvetegryn er et perfekt sammensatt to-retters helvegansk måltid.

Forberedelse: 2h

Middels

Soppsuppe. Bokhvetefylte kålruller.

Forberedelse: 2h

Middels

Ingredienser:

  • 60 g kokosnøttolje
  • 100 g smør
  • 150 g vann
  • 1000 g vann
  • 2 g svart pepper
  • 1 g allehånde
  • 80 g buljongpasta - CVR
  • 1 g laurbærblader
  • 100 g 18 % rømme
  • 10 g tørket sopp
  • 450 g løk
  • 12 g hvitløk
  • 150 g gulrøtter
  • 10 g salt
  • 100 g brødsmuler
  • 1000 g fersk dyrket sopp
  • 200 g bokhvetegryn
  • 1800 g hvitkål
  • 70 g rapsolje
  • 20 g dillfrø
  • 250 g sene poteter
  • 200 g Sos pomidorowy

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av en kopp uten propp, sett vekten på nytt og vei opp 200 gram bokhvetegryn. Kok grøten i henhold til instruksjonene på pakken og sett den til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover