Dumplings med hirsegryn og soltørkede tomater

Veganske dumplings med deilig fyll basert på hirsegryn, spinat, hvitløk og soltørkede tomater. De smaker nydelig servert med braisert løk eller sprøstekt med din favorittdipp.

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Dumplings med hirsegryn og soltørkede tomater

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Ingredienser:

  • 150 g vann
  • 1 g svart pepper
  • 60 g marinade av soltørkede tomater
  • 1 g chiliflakes
  • 300 g grønnsaksbuljong
  • 140 g løk
  • 250 g løk
  • 12 g hvitløk
  • 6 g salt
  • 150 g byggryn
  • 350 g hvetemel type 550
  • 200 g spinat
  • 20 g rapsolje
  • 150 g soltørkede tomater i olje (drenert)
  • 1 g hvitløkssalt

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av koppen og vei opp 350 gram hvetemel og sett til side. Tilsett 150 g vann i koppen. Varm opp vannet i 2 minutter til 80 °C. Mens du elter deigen, tilsett 1 ts salt, 2 ss olje og melet (tilsett gradvis skje for skje).

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover