Dumplings med hirsegryn og soltørkede tomater
Veganske dumplings med deilig fyll basert på hirsegryn, spinat, hvitløk og soltørkede tomater. De smaker nydelig servert med braisert løk eller sprøstekt med din favorittdipp.
Forberedelse: 1h 30 min
Middels

Forberedelse: 1h 30 min
Middels
Ingredienser:
- 150 g vann
- 1 g svart pepper
- 60 g marinade av soltørkede tomater
- 1 g chiliflakes
- 300 g grønnsaksbuljong
- 140 g løk
- 250 g løk
- 12 g hvitløk
- 6 g salt
- 150 g byggryn
- 350 g hvetemel type 550
- 200 g spinat
- 20 g rapsolje
- 150 g soltørkede tomater i olje (drenert)
- 1 g hvitløkssalt
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av koppen og vei opp 350 gram hvetemel og sett til side. Tilsett 150 g vann i koppen. Varm opp vannet i 2 minutter til 80 °C. Mens du elter deigen, tilsett 1 ts salt, 2 ss olje og melet (tilsett gradvis skje for skje).