Kremet purreløk. Torsk med babygulrøtter og poteter.

En deilig oppskrift på en to-retters middag for hele familien. Kremet suppe med aromatisk purreløk stekt i smør og mør torskefilet tilberedt i damp med hvitløkssmør, nye poteter og gulrøtter servert med fersk dill.

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Kremet purreløk. Torsk med babygulrøtter og poteter.

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Ingredienser:

  • 1 g hvit pepper
  • 700 g grønnsaksbuljong
  • 200 g løk
  • 28 g hvitløk
  • 300 g gulrøtter
  • 13 g salt
  • 280 g smør
  • 500 g purre
  • 70 g olivenolje
  • 20 g dillfrø
  • 900 g tidlige poteter
  • 10 g persilleblader
  • 100 g smelteost av typen Edam
  • 600 g Torskefilet

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av en kopp uten kork, tilbakestill vekten og vei 600 gram torskefilet fordelt på 4 porsjoner, tilsett 1 klype hvit pepper og 1 klype salt. Bland hele blandingen grundig og sett til side i kjøleskapet.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover