Pannekaker med nye poteter og dill

Nypoteter og aromatisk fersk dill - den perfekte kombinasjonen, pakket inn i en delikat pannekake. Dette er et deilig sommermåltid der du kan bruke opp potetrester fra middagen.

Forberedelse: 1h

Middels

Pannekaker med nye poteter og dill

Forberedelse: 1h

Middels

Ingredienser:

  • 250 g vann
  • 1 g svart pepper
  • 200 g løk
  • 9 g salt
  • 180 g hele hønseegg
  • 230 g hvetemel type 500
  • 600 g poteter kokt i vann
  • 250 g Drikkemelk, 2 % fett
  • 120 g rapsolje
  • 20 g dillfrø
  • 100 g klaret smør

Metode for implementering:

  1. Tilsett 20 gram fersk dill uten stilker i en mikserkopp. Hakk i 5 sekunder på 10 hastighet. Overfør innholdet til en bolle med en slikkepott og sett til side. Tilsett 200 gram løk, skrelt og kuttet i mindre biter, i koppen. Hakk i 10 sekunder på 10 hastigheter. Tilsett 80 gram rapsolje. Stek i 15 minutter ved 100 °C med en hastighet på 3 omdreininger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover