Pannekaker med nye poteter og dill
Nypoteter og aromatisk fersk dill - den perfekte kombinasjonen, pakket inn i en delikat pannekake. Dette er et deilig sommermåltid der du kan bruke opp potetrester fra middagen.
Forberedelse: 1h
Middels

Forberedelse: 1h
Middels
Ingredienser:
- 250 g vann
- 1 g svart pepper
- 200 g løk
- 9 g salt
- 180 g hele hønseegg
- 230 g hvetemel type 500
- 600 g poteter kokt i vann
- 250 g Drikkemelk, 2 % fett
- 120 g rapsolje
- 20 g dillfrø
- 100 g klaret smør
Metode for implementering:
- Tilsett 20 gram fersk dill uten stilker i en mikserkopp. Hakk i 5 sekunder på 10 hastighet. Overfør innholdet til en bolle med en slikkepott og sett til side. Tilsett 200 gram løk, skrelt og kuttet i mindre biter, i koppen. Hakk i 10 sekunder på 10 hastigheter. Tilsett 80 gram rapsolje. Stek i 15 minutter ved 100 °C med en hastighet på 3 omdreininger.