Empanadas med biff

Empanadas med biff er en like populær versjon av denne retten, spesielt verdsatt i Argentina, der den regnes som en klassiker. Disse deilige ravioliene er fylt med et aromatisk fyll av kjøttdeig. Deigen til empanadas er delikat sprø og gyllen når den stekes.

Forberedelse: 1h 20 min

Middels

Empanadas med biff

Forberedelse: 1h 20 min

Middels

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 6 g røkt paprika
  • 6 g søt paprikapulver
  • 50 g hermetiske røde bønner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 g chiliflakes
  • 120 g løk
  • 15 g hvitløk
  • 65 g gulrøtter
  • 9 g salt
  • 100 g smør
  • 60 g hele hønseegg
  • 150 g rød pepper
  • 50 g hermetisert mais
  • 200 g Drikkemelk, 3,2 % fett
  • 80 g olivenolje
  • 150 g fet goudaost
  • 20 g tomatkonsentrat 30
  • 100 g tomatpassata
  • 750 g hvetemel type 450
  • 6 g oregano

Metode for implementering:

  1. Tilsett 200 gram melk, 100 gram smør, 30 gram olivenolje og 1/2 teskje salt i en kopp.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover