Empanadas med biff
Empanadas med biff er en like populær versjon av denne retten, spesielt verdsatt i Argentina, der den regnes som en klassiker. Disse deilige ravioliene er fylt med et aromatisk fyll av kjøttdeig. Deigen til empanadas er delikat sprø og gyllen når den stekes.
Forberedelse: 1h 20 min
Middels
Forberedelse: 1h 20 min
Middels
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 6 g røkt paprika
- 6 g søt paprikapulver
- 50 g hermetiske røde bønner
- 400 g kjøttdeig
- 1 g chiliflakes
- 120 g løk
- 15 g hvitløk
- 65 g gulrøtter
- 9 g salt
- 100 g smør
- 60 g hele hønseegg
- 150 g rød pepper
- 50 g hermetisert mais
- 200 g Drikkemelk, 3,2 % fett
- 80 g olivenolje
- 150 g fet goudaost
- 20 g tomatkonsentrat 30
- 100 g tomatpassata
- 750 g hvetemel type 450
- 6 g oregano
Metode for implementering:
- Tilsett 200 gram melk, 100 gram smør, 30 gram olivenolje og 1/2 teskje salt i en kopp.