Torsk og søtpotetfries
Næringsverdier per 1 porsjon: 582 kcal Karbohydrater 72 g Protein 39 g Fett 16 g
Forberedelse: 40 min
Lett

Forberedelse: 40 min
Lett
Ingredienser:
- 1000 g vann
- 0.6 g svart pepper
- 230 g yams
- 70 g agurker
- 4 g linfrøolje
- 0.6 g salt
- 0.6 g sitronsaft
- 180 g fersk torsk
- 40 g salat
- 30 g reddiker
- 10 g rapsolje
- 25 g potetstivelse
Metode for implementering:
- Forvarm ovnen til 200 °C med termofunksjonen. Sett en bolle på lokket av koppen og vei opp 250 gram vasket og oppskåret yams i den. Tilsett 1 ss rapsolje, 1 ss potetmel, 1 klype salt og 1 klype pepper. Bland det godt sammen.