Sveitsisk potetpannekake

Rosti er den sveitsiske nasjonalretten. Den tilberedes av kokte, revne poteter. Den stekes tradisjonelt i olje eller smør, og serveres alene eller sammen med knekkebrød, ost eller egg.

Forberedelse: 2h

Lett

Sveitsisk potetpannekake

Forberedelse: 2h

Lett

Ingredienser:

  • 1000 g vann
  • 1 g hvit pepper
  • 3 g salt
  • 20 g gressløk
  • 60 g Stekte egg i smør
  • 50 g smult
  • 30 g rapsolje
  • 500 g sene poteter

Metode for implementering:

  1. Tilsett 1000 gram vann i koppen. Plasser begge etasjene i dampkokeren på lokket på koppen. Vei opp 500 gram skrelte poteter i terninger i andre etasje. Kok i 35 minutter ved 140 °C. Ta ut dampkokeren og la den stå på det oppadvendte lokket, la potetene avkjøles helt og sett dem i kjøleskapet i minst 1 time. Hell vannet ut av koppen og la det renne av.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover