Smørbrødpålegg med sopp

Denne veganske, kraftige soppsmørbrødpastaen med ristede solsikkefrø og trøffelolje er et deilig tillegg til en sprø baguette eller kjeks.

Forberedelse: 30 min

Lett

Smørbrødpålegg med sopp

Forberedelse: 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 1 g Spices, pepper, black
  • 20 g Oliwa truflowa
  • 100 g Cebula
  • 3 g Sól biała
  • 400 g Pieczarka uprawna, świeża
  • 20 g Oliwa z oliwek
  • 20 g Olej rzepakowy
  • 10 g Pietruszka, liście
  • 60 g Słonecznik, nasiona, łuskane

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av en kopp uten propp, nullstill vekten, vei opp 60 gram solsikkefrø. Rist dem kort i en tørr panne og sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover