Kroketter med kjøtt og paprika
Deilige, sprø kroketter med aromatisk tomatfyll med kjøttdeig og rød paprika.
Forberedelse: 1h 30 min
Middels

Forberedelse: 1h 30 min
Middels
Ingredienser:
- 100 g vann
- 250 g vann
- 2 g svart pepper
- 1 g oregano
- 500 g kjøttdeig
- 200 g løk
- 3 g sukker
- 12 g hvitløk
- 12 g salt
- 100 g brødsmuler
- 300 g hele hønseegg
- 250 g rød pepper
- 250 g Drikkemelk, 2 % fett
- 125 g rapsolje
- 75 g tomatkonsentrat 30
- 15 g klaret smør
- 230 g hvetemel type 450
- 2 g hvitløkssalt
- 300 g tomatpuré
Metode for implementering:
- Tilsett 200 gram løk skrelt og hakket i mindre biter og 3 pillede hvitløksfedd i koppen. Hakk i 10 sekunder på 10 hastighet. Tilsett 80 gram olje og 1 teskje salt. Plasser en bolle på lokket på koppen uten korken, tilbakestill vekten og vei ut 500 gram kjøttdeig eller storfekjøtt og svinekjøtt. Stek det avveide kjøttet i en stekepanne mens du steker det i løkkoppen. Krydre det med 1 ts salt og 1 ts pepper. Stek i 5 minutter ved 105 °C med en hastighet på 2 omdreininger.