Kroketter med kjøtt og paprika

Deilige, sprø kroketter med aromatisk tomatfyll med kjøttdeig og rød paprika.

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Kroketter med kjøtt og paprika

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Ingredienser:

  • 100 g vann
  • 250 g vann
  • 2 g svart pepper
  • 1 g oregano
  • 500 g kjøttdeig
  • 200 g løk
  • 3 g sukker
  • 12 g hvitløk
  • 12 g salt
  • 100 g brødsmuler
  • 300 g hele hønseegg
  • 250 g rød pepper
  • 250 g Drikkemelk, 2 % fett
  • 125 g rapsolje
  • 75 g tomatkonsentrat 30
  • 15 g klaret smør
  • 230 g hvetemel type 450
  • 2 g hvitløkssalt
  • 300 g tomatpuré

Metode for implementering:

  1. Tilsett 200 gram løk skrelt og hakket i mindre biter og 3 pillede hvitløksfedd i koppen. Hakk i 10 sekunder på 10 hastighet. Tilsett 80 gram olje og 1 teskje salt. Plasser en bolle på lokket på koppen uten korken, tilbakestill vekten og vei ut 500 gram kjøttdeig eller storfekjøtt og svinekjøtt. Stek det avveide kjøttet i en stekepanne mens du steker det i løkkoppen. Krydre det med 1 ts salt og 1 ts pepper. Stek i 5 minutter ved 105 °C med en hastighet på 2 omdreininger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover