Grønnkål- og chorizosmørbrød

Denne kremete bunten med gorgonzola, grønnkål og lett krydret chorizo er perfekt som en rask middag for hele familien.

Forberedelse: 50 min

Lett

Grønnkål- og chorizosmørbrød

Forberedelse: 50 min

Lett

Ingredienser:

  • 1 g Spices, pepper, black
  • 70 g Ser gorgonzola
  • 150 g Kiełbasa chorizo
  • 400 g Bulion warzywny - CVR
  • 150 g Cebula
  • 150 g Jarmuż
  • 12 g Czosnek
  • 150 g Kasza jęczmienna, pęczak
  • 50 g Ser, parmezan
  • 70 g Masło klarowane
  • 2 g Sól czosnkowa

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av et beger uten kork, still vekten på nytt og vei opp 150 gram chorizopølse i terninger. Stek i en stekepanne og sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover