Sarmatiske koteletter

Sprø på utsiden og mør på innsiden - de perfekte sarmatiske kotelettene, som skiller seg fra klassisk kjøttdeig ved at de er tilsatt potet og søt gulrot i kjøttblandingen.

Forberedelse: 1h

Lett

Sarmatiske koteletter

Forberedelse: 1h

Lett

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 4 g granulert hvitløk
  • 2 g søt paprikapulver
  • 500 g hakket svinekjøtt
  • 140 g løk
  • 8 g hvitløk
  • 100 g gulrøtter
  • 6 g salt
  • 130 g brødsmuler
  • 120 g hele hønseegg
  • 30 g hvetemel type 500
  • 150 g poteter kokt i vann
  • 70 g kaiserruller
  • 160 g rapsolje
  • 10 g persilleblader

Metode for implementering:

  1. Tilsett 10 gram persille (uten stilker) i koppen. Hakk i 5 sekunder på 10 hastighet. Bruk en slikkepott til å overføre innholdet til en bolle og sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover