Sarmatiske koteletter
Sprø på utsiden og mør på innsiden - de perfekte sarmatiske kotelettene, som skiller seg fra klassisk kjøttdeig ved at de er tilsatt potet og søt gulrot i kjøttblandingen.
Forberedelse: 1h
Lett

Forberedelse: 1h
Lett
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 4 g granulert hvitløk
- 2 g søt paprikapulver
- 500 g hakket svinekjøtt
- 140 g løk
- 8 g hvitløk
- 100 g gulrøtter
- 6 g salt
- 130 g brødsmuler
- 120 g hele hønseegg
- 30 g hvetemel type 500
- 150 g poteter kokt i vann
- 70 g kaiserruller
- 160 g rapsolje
- 10 g persilleblader
Metode for implementering:
- Tilsett 10 gram persille (uten stilker) i koppen. Hakk i 5 sekunder på 10 hastighet. Bruk en slikkepott til å overføre innholdet til en bolle og sett til side.