Bokhvete-pannekaker
Bokhvetepannekaker kjennetegnes av en mer intens smak og kan være et godt alternativ for de som følger en glutenfri diett. Bokhvetemel inneholder mange verdifulle ingredienser som kalium, sink, kalsium og B-vitaminer.
Forberedelse: 25 min
Lett

Forberedelse: 25 min
Lett
Ingredienser:
- 250 g vann
- 3 g sukker
- 3 g salt
- 180 g hele hønseegg
- 130 g Drikkemelk, 2 % fett
- 180 g bokhvetemel
- 60 g rapsolje
Metode for implementering:
- Få plass til en stav i koppen. Tilsett 130 gram melk eller grønnsaksdrikk, 250 gram vann, 1/2 teskje salt og 1/2 teskje sukker i koppen. Tilsett 180 gram bokhvetemel, 3 egg og 6 ss rapsolje. Bland i 3 minutter på 6 hastigheter.