Bokhvete-pannekaker

Bokhvetepannekaker kjennetegnes av en mer intens smak og kan være et godt alternativ for de som følger en glutenfri diett. Bokhvetemel inneholder mange verdifulle ingredienser som kalium, sink, kalsium og B-vitaminer.

Forberedelse: 25 min

Lett

Bokhvete-pannekaker

Forberedelse: 25 min

Lett

Ingredienser:

  • 250 g vann
  • 3 g sukker
  • 3 g salt
  • 180 g hele hønseegg
  • 130 g Drikkemelk, 2 % fett
  • 180 g bokhvetemel
  • 60 g rapsolje

Metode for implementering:

  1. Få plass til en stav i koppen. Tilsett 130 gram melk eller grønnsaksdrikk, 250 gram vann, 1/2 teskje salt og 1/2 teskje sukker i koppen. Tilsett 180 gram bokhvetemel, 3 egg og 6 ss rapsolje. Bland i 3 minutter på 6 hastigheter.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover