Kylling på baskisk vis

Kylling på baskisk vis er en tradisjonell rett fra den baskiske regionen som kombinerer enkle ingredienser med de intense smakene som er karakteristiske for dette kjøkkenet. Hovedingrediensen er kylling, som braiseres i en aromatisk saus av tomater, grønnsaker og serranoskinke.

Forberedelse: 1h 10 min

Lett

Kylling på baskisk vis

Forberedelse: 1h 10 min

Lett

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 15 g buljongpasta - CVR
  • 1 g sterkt paprikapulver
  • 2 g timian
  • 250 g løk
  • 15 g hvitløk
  • 12 g salt
  • 50 g smør
  • 120 g hele hønseegg
  • 300 g rød pepper
  • 500 g tomater
  • 60 g olivenolje
  • 1000 g kyllinglår
  • 200 g Szynka serrano

Metode for implementering:

  1. Sett en stor bolle på lokket av koppen, nullstill vekten, vei ut 1000 gram kyllinglår. Krydre kjøttet med 1/2 ts salt og 1/2 ts nykvernet pepper. Forvarm ovnen til 200 °C med termofunksjonen.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover