Kantarellsaus

Dette er en oppskrift på en aromatisk, kremet kantarellsaus som passer perfekt til stekt kjøtt, men som også passer godt til vegetarretter.

Forberedelse: 40 min

Lett

Kantarellsaus

Forberedelse: 40 min

Lett

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 200 g 30 % fløte
  • 20 g grana padano-ost
  • 300 g kantareller
  • 120 g løk
  • 6 g salt
  • 150 g tørr hvitvin
  • 20 g klaret smør

Metode for implementering:

  1. Tilsett 20 gram grana padano-ost skåret i mindre biter i koppen.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover