Burek med spinat og ricotta

Burek er en rett fra Balkan, som i dette tilfellet består av tynne lag med filodeig og et saftig, smaksrikt fyll av spinat og ricotta. Passer utmerket som snacks, forrett eller til og med frokost.

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Burek med spinat og ricotta

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Ingredienser:

  • 750 g ricottaost
  • 50 g musserende vann
  • 400 g filodeig
  • 30 g hvitløk
  • 12 g salt
  • 100 g smør
  • 400 g spinat
  • 50 g rapsolje

Metode for implementering:

  1. Plasser en bolle på lokket av koppen. Nullstill vekten og vei opp 50 gram olje i den.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover