Pęczotto med bønner og zucchini

En delikat og kraftig kremet bunting med knasende bønner og squash og en merkbar smak av gorgonzolaost. Den passer perfekt som et måltid for hele familien.

Forberedelse: 1h

Lett

Pęczotto med bønner og zucchini

Forberedelse: 1h

Lett

Ingredienser:

  • 2000 g vann
  • 1 g svart pepper
  • 70 g gorgonzola
  • 300 g grønnsaksbuljong
  • 150 g løk
  • 180 g courgetter
  • 12 g hvitløk
  • 34 g salt
  • 150 g byggryn med perlebygg
  • 500 g åkerbønner
  • 50 g parmesanost
  • 70 g klaret smør
  • 2 g hvitløkssalt

Metode for implementering:

  1. Tilsett 2 000 gram vann og 2 ss salt i en kopp. Kok i 10 minutter ved 140 °C. Legg en kurv i koppen og vei opp 500 gram bønner i den. Kok i 15 minutter ved 115 ℃. Fjern kurven forsiktig og temperer bønnene under kaldt vann. Skrell bønnene fra skallet. Hell vannet ut av koppen og la det renne av.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover