Pęczotto med bønner og zucchini
En delikat og kraftig kremet bunting med knasende bønner og squash og en merkbar smak av gorgonzolaost. Den passer perfekt som et måltid for hele familien.
Forberedelse: 1h
Lett

Forberedelse: 1h
Lett
Ingredienser:
- 2000 g vann
- 1 g svart pepper
- 70 g gorgonzola
- 300 g grønnsaksbuljong
- 150 g løk
- 180 g courgetter
- 12 g hvitløk
- 34 g salt
- 150 g byggryn med perlebygg
- 500 g åkerbønner
- 50 g parmesanost
- 70 g klaret smør
- 2 g hvitløkssalt
Metode for implementering:
- Tilsett 2 000 gram vann og 2 ss salt i en kopp. Kok i 10 minutter ved 140 °C. Legg en kurv i koppen og vei opp 500 gram bønner i den. Kok i 15 minutter ved 115 ℃. Fjern kurven forsiktig og temperer bønnene under kaldt vann. Skrell bønnene fra skallet. Hell vannet ut av koppen og la det renne av.