Wakame salat med laks, og avokado
En utsøkt salat, full av asiatiske smaker og aromaer med tillegg av saftig laks tilberedt på damp, avokado, wakame-tang og sesamfrø.
Forberedelse: 50 min
Lett

Forberedelse: 50 min
Lett
Ingredienser:
- 1500 g vann
- 5 g fersk koriander
- 30 g soyasaus
- 150 g cherrytomater
- 5 g fersk ingefær
- 12 g chilipepper
- 15 g vårløk
- 400 g laksefilet
- 30 g riseddik
- 200 g avokado
- 4 g hvitløk
- 3 g salt
- 20 g sesamolje
- 15 g biehonning
- 10 g sesamfrø
- 1 g sitronpepper
- 150 g lammesalat
- 40 g Olej arachidowy
- 100 g Wakame, glony, wodorosty
Metode for implementering:
- På lokket av kruset uten kork, plasser en bolle, nullstill vekten og vei 400 gram laksfilet uten skinn. Krydre den med 1/2 teskje salt og 1/2 teskje sitronpepper. Gni fileten med krydderet, overfør den til første etasje i dampkoken og sett til side.