Katalansk krem

Crema Catalana, eller katalansk krem - en spansk usedvanlig delikat dessert full av sitrusaromaer med en knasende, karamellisert sukker.

Forberedelse: 2h 30 min

Lett

Katalansk krem

Forberedelse: 2h 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 5 g sitronskall
  • 200 g 36 % fløte
  • 5 g appelsinskall
  • 3 g kanelstang
  • 70 g sukker
  • 5 g sukker
  • 80 g eggeplommer av hønseegg
  • 200 g Drikkemelk, 3,2 % fett
  • 30 g Maisstivelse

Metode for implementering:

  1. Monter en visp i koppen. Tilsett 200 gram melk med 3,2 % fett, 4 eggeplommer, 200 gram fløte med 36 % fett, 70 gram sukker og 30 gram maisstivelse i koppen. Rør i 30 sekunder med en hastighet på 6 omdreininger. Varm opp i 3 minutter ved 70℃ med en hastighet på 6 omdreininger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover