Fiskegryte

Møre fiskestykker, som torsk og laks, stekes under en kremet bechamelsaus. Hele retten dekkes med en glatt, smøraktig potetmos, som får en gyllen, sprø skorpe under stekingen.

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Fiskegryte

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 1000 g vann
  • 2 g svart pepper
  • 20 g sitronsaft
  • 5 g sitronskall
  • 15 g salt
  • 240 g smør
  • 600 g fersk torsk
  • 650 g Drikkemelk, 2 % fett
  • 20 g sennep
  • 60 g parmesanost
  • 15 g dillfrø
  • 600 g fersk laks
  • 1000 g sene poteter
  • 100 g frosne grønne erter
  • 120 g 30 % fett kremost
  • 80 g hvetemel type 450

Metode for implementering:

  1. Tilsett 60 gram parmesanost kuttet i mindre biter i en kopp. Mal i 30 sekunder på 20 hastigheter. Overfør til en bolle og sett til side. Skyll koppen.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover