Indiske paratha-brød

Paratha er et av de viktigste indiske brødene som tilberedes av sammalt hvetemel uten bruk av gjær. Kakene er varme og myke, og passer perfekt til tykke indiske sauser eller som en frittstående rett med smør eller krydder.

Forberedelse: 1h

Middels

Indiske paratha-brød

Forberedelse: 1h

Middels

Ingredienser:

  • 140 g vann
  • 6 g salt
  • 100 g smør
  • 300 g hvetemel type 1850
  • 15 g olivenolje
  • 30 g klaret smør

Metode for implementering:

  1. Tilsett 140 gram vann i en kopp. Varm opp i 1 minutt på 40 °C med 2 revers hastighet.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover