Kylling chachochbili
En tradisjonell rett fra det georgiske kjøkken. Opprinnelig laget med fasan, men nå lages den med kylling, kalkun eller kanin, tilberedt i en tomatsaus med aromatiske urter og krydder.
Forberedelse: 50 min
Lett

Forberedelse: 50 min
Lett
Ingredienser:
- 250 g vann
- 1 g svart pepper
- 1 g allehånde
- 1 g laurbærblader
- 30 g fersk koriander
- 2 g sterkt paprikapulver
- 15 g fersk basilikum
- 150 g løk
- 8 g hvitløk
- 6 g salt
- 60 g rapsolje
- 15 g persilleblader
- 50 g tomatkonsentrat 30
- 700 g kyllinglårkjøtt, uten skinn
- 400 g hermetiske tomater (i skiver)
Metode for implementering:
- Tilsett 150 gram løk, skrelt og kuttet i mindre biter, og 2 skrellede hvitløksfedd i begeret. Hakk i 10 sekunder med en hastighet på 10 omdreininger. Skrap innholdet med en slikkepott ned i bunnen av begeret. Tilsett 60 gram rapsolje. Stek i 6 minutter på 105 °C ved 2 omdreininger.