Kylling chachochbili

En tradisjonell rett fra det georgiske kjøkken. Opprinnelig laget med fasan, men nå lages den med kylling, kalkun eller kanin, tilberedt i en tomatsaus med aromatiske urter og krydder.

Forberedelse: 50 min

Lett

Kylling chachochbili

Forberedelse: 50 min

Lett

Ingredienser:

  • 250 g vann
  • 1 g svart pepper
  • 1 g allehånde
  • 1 g laurbærblader
  • 30 g fersk koriander
  • 2 g sterkt paprikapulver
  • 15 g fersk basilikum
  • 150 g løk
  • 8 g hvitløk
  • 6 g salt
  • 60 g rapsolje
  • 15 g persilleblader
  • 50 g tomatkonsentrat 30
  • 700 g kyllinglårkjøtt, uten skinn
  • 400 g hermetiske tomater (i skiver)

Metode for implementering:

  1. Tilsett 150 gram løk, skrelt og kuttet i mindre biter, og 2 skrellede hvitløksfedd i begeret. Hakk i 10 sekunder med en hastighet på 10 omdreininger. Skrap innholdet med en slikkepott ned i bunnen av begeret. Tilsett 60 gram rapsolje. Stek i 6 minutter på 105 °C ved 2 omdreininger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover