Stekte kyllingbryst med tapenade og bacon

Saftige kyllingruller bakt med aromatisk røkt bacon, fylt med en fars av svarte oliven med ansjos, hvitløk og oregano.

Forberedelse: 50 min

Middels

Stekte kyllingbryst med tapenade og bacon

Forberedelse: 50 min

Middels

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 1 g oregano
  • 130 g svarte oliven
  • 4 g hvitløk
  • 10 g sitronsaft
  • 100 g Benfritt røkt bacon
  • 40 g olivenolje
  • 600 g kyllingbrystkjøtt, uten skinn
  • 24 g Anchois

Metode for implementering:

  1. Forvarm ovnen til 180 °C med termofunksjonen. Tilsett 130 gram sorte oliven uten kjerner, 1 skrelt hvitløksfedd, 4 ansjosfileter, 1/2 teskje nykvernet pepper og 1 teskje oregano i en kopp. Tilsett 40 gram olivenolje og 1 spiseskje sitronsaft. Hakk 30 sekunder på 8 hastighet.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover