Stekte kyllingbryst med tapenade og bacon
Saftige kyllingruller bakt med aromatisk røkt bacon, fylt med en fars av svarte oliven med ansjos, hvitløk og oregano.
Forberedelse: 50 min
Middels

Forberedelse: 50 min
Middels
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 1 g oregano
- 130 g svarte oliven
- 4 g hvitløk
- 10 g sitronsaft
- 100 g Benfritt røkt bacon
- 40 g olivenolje
- 600 g kyllingbrystkjøtt, uten skinn
- 24 g Anchois
Metode for implementering:
- Forvarm ovnen til 180 °C med termofunksjonen. Tilsett 130 gram sorte oliven uten kjerner, 1 skrelt hvitløksfedd, 4 ansjosfileter, 1/2 teskje nykvernet pepper og 1 teskje oregano i en kopp. Tilsett 40 gram olivenolje og 1 spiseskje sitronsaft. Hakk 30 sekunder på 8 hastighet.