Betasuppe med svineknoke

Betesuppe med svineknoke er en tradisjonsrik rett som kombinerer et vell av smaker som er typiske for det norske kjøkken, mettende og varmende, perfekt for kjølige kvelder.

Forberedelse: 3h 30 min

Lett

Betasuppe med svineknoke

Forberedelse: 3h 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 800 g vann
  • 1 g svart pepper
  • 60 g buljongpasta - CVR
  • 100 g løk
  • 330 g gulrøtter
  • 6 g salt
  • 120 g purre
  • 500 g sene poteter
  • 800 g svineknoke med skinn

Metode for implementering:

  1. Tilsett 800 gram benfritt svinekjøtt skåret i 4 cm terninger og 800 gram vann i koppen. Kok i 2 timer og 30 minutter ved 95 °C.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover