Fiskeboller
Dampede fiskeboller med karrisaus er en sunn og aromatisk rett som kombinerer den delikate smaken av fisk med intense krydder. Fiskebollene tilberedes av hakket fisk, vanligvis torsk eller laks.
Forberedelse: 30 min
Lett
Forberedelse: 30 min
Lett
Ingredienser:
- 500 g Water, tap
- 1 g Spices, pepper, black
- 15 g Spices, curry powder
- 30 g Cebula
- 9 g Sól biała
- 60 g Masło ekstra
- 600 g Dorsz, świeży
- 60 g Jaja kurze całe
- 550 g Mleko spożywcze, 3,2% tłuszczu
- 50 g Skrobia ziemniaczana
- 40 g Mąka pszenna typ 450
Metode for implementering:
- Tilsett 600 gram torskefilet skåret i mindre biter og 30 gram løk skåret i mindre biter i koppen. Kjør uten stopper 1 minutt på 9 hastigheter.