Fiskeboller

Dampede fiskeboller med karrisaus er en sunn og aromatisk rett som kombinerer den delikate smaken av fisk med intense krydder. Fiskebollene tilberedes av hakket fisk, vanligvis torsk eller laks.

Forberedelse: 30 min

Lett

Fiskeboller

Forberedelse: 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 500 g Water, tap
  • 1 g Spices, pepper, black
  • 15 g Spices, curry powder
  • 30 g Cebula
  • 9 g Sól biała
  • 60 g Masło ekstra
  • 600 g Dorsz, świeży
  • 60 g Jaja kurze całe
  • 550 g Mleko spożywcze, 3,2% tłuszczu
  • 50 g Skrobia ziemniaczana
  • 40 g Mąka pszenna typ 450

Metode for implementering:

  1. Tilsett 600 gram torskefilet skåret i mindre biter og 30 gram løk skåret i mindre biter i koppen. Kjør uten stopper 1 minutt på 9 hastigheter.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover