Fastelavnsboller

Norske gjærboller med kremfløte og bringebærsyltetøy, kjent som «fastelavnsboller», er en tradisjonell delikatesse som serveres i forbindelse med fastelavn. Disse luftige, smøraktige bollene er laget av en gjærdeig som blir lett og delikat søt etter heving og steking.

Forberedelse: 1h 45 min

Middels

Fastelavnsboller

Forberedelse: 1h 45 min

Middels

Ingredienser:

  • 1 g malt kardemomme
  • 2 g bakepulver
  • 30 g CVR strøsukker
  • 100 g sukker
  • 3 g salt
  • 100 g smør
  • 60 g hele hønseegg
  • 50 g komprimert bakergjær
  • 350 g Drikkemelk, 3,2 % fett
  • 500 g hvetemel type 450
  • 300 g pisket krem - CVR
  • 100 g Dżem malinowy

Metode for implementering:

  1. Tilsett 350 gram melk og 100 gram smør i en kopp. Varm i 3 minutter ved 80 °C med en hastighet på 2 omdreininger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover