Fastelavnsboller

Norske gjærboller med kremfløte og bringebærsyltetøy, kjent som «fastelavnsboller», er en tradisjonell delikatesse som serveres i forbindelse med fastelavn. Disse luftige, smøraktige bollene er laget av en gjærdeig som blir lett og delikat søt etter heving og steking.

Forberedelse: 1h 45 min

Middels

Fastelavnsboller

Forberedelse: 1h 45 min

Middels

Ingredienser:

  • 1 g Spices, cardamom
  • 2 g Baking powder, low-sodium
  • 30 g Cukier puder CVR
  • 100 g Cukier
  • 3 g Sól biała
  • 100 g Masło ekstra
  • 60 g Jaja kurze całe
  • 50 g Drożdże piekarskie, prasowane
  • 350 g Mleko spożywcze, 3,2% tłuszczu
  • 500 g Mąka pszenna typ 450
  • 300 g Bita śmietana - CVR
  • 100 g Dżem malinowy

Metode for implementering:

  1. Tilsett 350 gram melk og 100 gram smør i en kopp. Varm i 3 minutter ved 80 °C med en hastighet på 2 omdreininger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover