Fårikål

En tradisjonell norsk rett, spesielt verdsatt tidlig på høsten. Fårikål er nasjonalretten i dette landet. Den består av langtidsstekt lamme- eller fårekjøtt, kål og svarte pepperkorn. Til tross for sin enkelhet og få ingredienser er retten herlig på smak, mettende og svært næringsrik.

Forberedelse: 1h 50 min

Lett

Fårikål

Forberedelse: 1h 50 min

Lett

Ingredienser:

  • 800 g vann
  • 4 g svart pepper
  • 18 g salt
  • 800 g hvitkål
  • 800 g mellomstore poteter
  • 1000 g Jagnięcina

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av begret. Vei opp 1 000 gram utbeinet lammelår eller - buk skåret i store terninger på 3 cm. Sett bollen til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover